Naj kdo najde to za wide band 02 senzor
Za navadno lambdo imate pod koristnimi povezavami - moji DIY clanki pot do digitalnega 02 stevcka mal glejte pobje!
Main features
Suits vehicles with Zirconia EGO probes
Compact size
3-digit LED readout plus 7-LED bargraph display
Dot or bar mode option for bargraph
Air-fuel ratio matched for Bosch LSM11 (0258104002) EGO probe
Indicates air-fuel ratios from 11.8 to 20.6 for petrol
Indicates air-fuel ratios from 12.7 to 21.5 for propane/LPG
Fully lean and fully rich air-fuel indication
Bargraph display follows the non-linear response of the EGO sensor
13 indication levels in dot mode;, 7 levels in bar mode
Fast 220ms update time for bargraph; 440ms for 3-digit display
Automatic display dimming
0-1V display for setting up adjustments
pa dubu sm upore 3k namest 3k2 A je bolš, da dobim točno 3k2 upor, ali lahko dam kr tega 3k? Pa še neki ne vem..za tist ledbar..Js bi ga dal tko, da bi ble tri rdeče diode za preveč suho zmes. A ga bom mogu obrnt glih kontra, kokr ga ma mamba na tej sliki?
mislim da ga boš lahko kar direkt zalotal na tiskanino
jaz sem ga obrnil za 90° ker ga je tako lažje montirati. Pri sebi pa poglej kako bo z montažo. Pazi samo da prav obrneš LED bar, drugače ti ne bo svetil.
js sm dal za elemente 1065 sit pa za PCB je blo 500 sit..Pa mal štroma bom porabu za spajkanje in neki kablov..rečmo 2 jurja vse skup
Če bo pa delalo pa ne vem
Za 100 EUR dobis Apexi turbo timer kjer ti lambda razmerje lepo izpise s stevilkami. Recimo 14.5, 12.6 , 15.6,...
Zraven pa imas se turbo timer in voltmeter za akumulator.
uf, to morm pa na vezje pogledat, pa še nekaj sem ti pozabil povedat, na PCB sta 2 mordi črti narisani, tam moraš najprej povezati z žičko predno začneš karkoli lotat, ker pridejo te žične povezave pod elemente in se lepo skrijejo.
red_mamba napisal/-a:uf, to morm pa na vezje pogledat, pa še nekaj sem ti pozabil povedat, na PCB sta 2 mordi črti narisani, tam moraš najprej povezati z žičko predno začneš karkoli lotat, ker pridejo te žične povezave pod elemente in se lepo skrijejo.
sm dubu hvala!!
kaka je pa rzalika med dot pa bar?pa še neki..tle na PCBju je označen za dve žičke..na tisti sliki imaš pa ti med kondenzatorjem pa uporoma tud eno žičko..a tist morm tud povezat?
ej a lahk luknce za 7805 mal še povrtam, ker ne grejo nožice njegove notr?