Honda turbo - nov izpuh by Hemingway!
Honda turbo - nov izpuh by Hemingway!
Hemingway se je izkazal, naredil odličen izpuh... od kolena pri turbini do vključno zadnjih loncev. Zvok je fenomenalen, še bolj pa sem presenečen nad performansami. Sicer bodo grafi povedali več, ko bomo zmerili, ampak po filingu je avto spremenil v raketo - trga se mu
VTEC si prej slišu, ko je preklopu, občutu ne. Sedaj ga še kako čutiš:) Prej sem vozil na LOW boost 0.3 bar ali pa HIGH 0.65 bar, sedaj je LOW boost narasel na 0.5 bar pred 5.5 rpm (VTEC), nad 5.5 rpm pa naraste do 0.6 bar, tako da na HIGH sploh bom več vozil
Naj pa tudi slike povedo več...
Škoda da nimam primerjave - originalni fi 45 mm proti sedanjih 75:)
LP
Uroš
VTEC si prej slišu, ko je preklopu, občutu ne. Sedaj ga še kako čutiš:) Prej sem vozil na LOW boost 0.3 bar ali pa HIGH 0.65 bar, sedaj je LOW boost narasel na 0.5 bar pred 5.5 rpm (VTEC), nad 5.5 rpm pa naraste do 0.6 bar, tako da na HIGH sploh bom več vozil
Naj pa tudi slike povedo več...
Škoda da nimam primerjave - originalni fi 45 mm proti sedanjih 75:)
LP
Uroš
Zadnjič spremenil urosbe, dne 23 Mar 2006, 10:00, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
-
- Čebel
- Kraj: Tu Pa Tam
Uh ne govor, sem bil 1 dan zraven pri izdelavi podobnega izpuha. Gor, prim, pomeri, zacahni, dol, poreži, pošvasi, gor poglej, peesda ni dobr, nazaj ol porezat, pošvasat, nazaj gor pogledat, pomert naprej, dol,...
Fak ej enga dela. 3 dni po cca 8 ur.
Kolk je koštal ta hemijev izpuh, če ni skrivnost?
Fak ej enga dela. 3 dni po cca 8 ur.
Kolk je koštal ta hemijev izpuh, če ni skrivnost?