Mam jst en nastavk duma če rabš je pa od Sparka ovaln! Sicer sm ga dubu tazga kokr je nevem a je že kej znucan al kaj je treba narest! Loh pa tut sliko prlimam če te zanima!
LP
HaBBicH napisal/-a:Jest jih mam se 4 doma... Cen a ene 3K SIT bos dal... So pa domace izdelave... Rostfrei ze polirani se mi zdi
a mas se ksno slikco, ker mi2 s fotrm isceva tale nastavk za SantaFe-ja pa ga ni nikjer za dobit. Fazer nama je oblubu enga, pa ga je ze mu, pol je pa pozabu ker ga je narocu, ga je pa enmum drugmum prodou, zdej ga pa baje ne more dobit ;( )
HaBBicH napisal/-a:Jest jih mam se 4 doma... Cen a ene 3K SIT bos dal... So pa domace izdelave... Rostfrei ze polirani se mi zdi
Ej a maš DTM nastavke tud,ker tacga bi jest po tanovem rad gor dal,pa sm jih tud že povsod iskal in seveda našel,samo res pretegjejo s cenami...pisda nastavek skor mal cnejš kot nehomologiran športn lonc
eh, brez veze, samo policaji vas bojo je*ali, nic drugega... Jst mam od Jemca auspuh cist odprt pa brez katalizatorja, iz zadnjega lonca pa dve cevi navzdol obrnjene... Zadeva deluje, pa noben se ne vtakne v to, a mam to homologirano.
HaBBicH napisal/-a:zakaj bi se kregal, ce lahko homologacijo naredis?
A nastavek se da homologirat? Prisraufan ali privarjen? Zakaj bi sploh to pocenjal in za nastavek shomologirati dal vec kot je nastavek vreden?
Ce imas zadnji lonec s takim izhodom in TUV za to, potem lahko homologiras. Ampak samo zadnji lonec ti ne pomaga za drugo, kot za videz in zvok. Ce hoces pa kaj bolj zares od izpusnega sistema, potem pa tega pri nas ne bos uspel shomologirati, verjemi mi na besedo
Da se če maš papirje Men je dost logično da treba pr izpuhu samo zadnje lonce homologirat, sej je prav največ od zadnje kište odvisn kolk se dere avto (predvsem pr NA motorjih)