Angl eyes H1 ----> Xenon?
Angl eyes H1 ----> Xenon?
Ne bi rad smetil teme od Urosa tko da bom tuki prasu par zadev.
Tole so moje lucke katere bi rad predelal na xenon, ker je H1 qrac.
Predviden postopek:
1. Spremljam Ebay in kupim en komplet xenon luči, katere imajo pribljizno tako lečo kot jo imam jaz pri svojih. Zraven morajo bit vsi štarterji ane.
2. Podrem luči vržem vn original lečo in nosilec za H1 luč (sem ze gledal bi blo cist enostavno) in ga nadomestim z xenon kompletom.
3. Zadevo se pol naštela, usmeri in priklopi štrom...
Zdaj pa...kaj se lahko zatakne pri tem postopku oz. na kaj bit pozorn ipd.
Hvala za pripombe sploh od Uroša.
Tole so moje lucke katere bi rad predelal na xenon, ker je H1 qrac.
Predviden postopek:
1. Spremljam Ebay in kupim en komplet xenon luči, katere imajo pribljizno tako lečo kot jo imam jaz pri svojih. Zraven morajo bit vsi štarterji ane.
2. Podrem luči vržem vn original lečo in nosilec za H1 luč (sem ze gledal bi blo cist enostavno) in ga nadomestim z xenon kompletom.
3. Zadevo se pol naštela, usmeri in priklopi štrom...
Zdaj pa...kaj se lahko zatakne pri tem postopku oz. na kaj bit pozorn ipd.
Hvala za pripombe sploh od Uroša.
Ta xenon komplet montiras na original luč
Pri nas jih ma v Lescah v Car HIFI tel:041400331
pa verjemi da da ne bos rabil dolgih luči ker tako dobro sveti.
Ima komplete za H1,H3,H4,H7
Pa dveje vrste svetlobe prva je ta navadna ,druga pa una bolj plava ki jo ima X5.
Stvar ma tud vpogled na avtu tako da se lahko prepricas.
Pri nas jih ma v Lescah v Car HIFI tel:041400331
pa verjemi da da ne bos rabil dolgih luči ker tako dobro sveti.
Ima komplete za H1,H3,H4,H7
Pa dveje vrste svetlobe prva je ta navadna ,druga pa una bolj plava ki jo ima X5.
Stvar ma tud vpogled na avtu tako da se lahko prepricas.
To kar Alesi govori so t.i. HID xenon conversion kiti. Tudi mene zmeraj bolj mika, kajti tudi če nimaš leče, se neverjetno dobro obnesejo. Je pa plug&play varianta, kar je še en + . Mene edino zanesljivost teh transformatorjev skrbi. Alesi veš kaj več?
Svetilnost je pa od 4500K(bela) - 12000K(zelo modra). Če bi jaz kupoval, bi vzel 6000K, ker je najbolj "realna" xenon svetloba.
Aja, Malecky. poglej če sploh lahko daš xenonke notr, ker nekatere aftermarket luči majo prov opozorilo "no xenon or HID"
Svetilnost je pa od 4500K(bela) - 12000K(zelo modra). Če bi jaz kupoval, bi vzel 6000K, ker je najbolj "realna" xenon svetloba.
Aja, Malecky. poglej če sploh lahko daš xenonke notr, ker nekatere aftermarket luči majo prov opozorilo "no xenon or HID"
No kle zaenkrat se noben transformator ni crknil,ceprav dobe se tud niso velike,prve so ble zmontirane za novo leto.Menda naj bi bli kr zanesljivi ,pa itq mas eno leto garancije.Pa pri teh kitih imas za vsako luc svoj transformator ki je "menda"vodoodporen nisem se probal,sem pa lansko leto videval kite ki so imeli skupen trafo.Če ne drugega je vsaj zaradi hlajenja boljse.
Pa za nase navadne parabole se menda 6000k najbolj obnese,ker ni skorajda nic razlike med 6000 in 10000 kar smo zaenkrat probali,samo da 10000 bolj plavo sveti (X5 varianta).
Pa za nase navadne parabole se menda 6000k najbolj obnese,ker ni skorajda nic razlike med 6000 in 10000 kar smo zaenkrat probali,samo da 10000 bolj plavo sveti (X5 varianta).
G-4S: Jaz bi zamenjal komplet lečo... Poglej sliko tam k je leča tisto lohk komplet vn vzamem pol pa sam xenon lečo not vpašem pa je zadeva rešena...
Je zelo velika luč in bi blo dost placa za čarat. Zdaj spremljam Ebay. HID kit me nikakor ne zanima dokler ne vidim v živo, nekako me pa tudi skrbi "kvaliteta" te aftermarket leče.
Je zelo velika luč in bi blo dost placa za čarat. Zdaj spremljam Ebay. HID kit me nikakor ne zanima dokler ne vidim v živo, nekako me pa tudi skrbi "kvaliteta" te aftermarket leče.
- CRX_delsol
- Mal več k dim
- Kraj: Kamnik
Malecky, ti kar ostani pri tvji ideji. V bistvu se nima kje zataknt, če je tko kot pravš da je projektor že serijski.
Probi dobit od bmw 3-ke ali pa od mercedesa e razred to je W211. Od mercedesa so bolj pogosti in jih boš lažje našel Projektorji in vsa elektronika je od helle. Od W211 maš 2 variante, z 4im škatelcam in z 2m škatelcam. Razlika je samo to, da so štarter in elektronka združil v eno. Jaz sem ga vzel od W211-ke in sem dal 45k SIT.
Probi dobit od bmw 3-ke ali pa od mercedesa e razred to je W211. Od mercedesa so bolj pogosti in jih boš lažje našel Projektorji in vsa elektronika je od helle. Od W211 maš 2 variante, z 4im škatelcam in z 2m škatelcam. Razlika je samo to, da so štarter in elektronka združil v eno. Jaz sem ga vzel od W211-ke in sem dal 45k SIT.
92' delSol VTi
No man, you can't ride with me because I took the seatbelts out so it would go faster...
- CRX_delsol
- Mal več k dim
http://cgi.ebay.de/Bi-Xenon-Linsen-Hell ... dZViewItem
Tole se bi splacalo vzet? Starterje od helle bi se rabu, slucajno kdo ve ce so vsi isti al je miljon razlicnih starterjev.
Tole se bi splacalo vzet? Starterje od helle bi se rabu, slucajno kdo ve ce so vsi isti al je miljon razlicnih starterjev.
Sem šele zdajle opazil tale topic. Moje mnenje je, da kupi komplet vse od enega avta.. tako kot si rekel, če boš našel luči, kjer bi bilo še kaj več polomljeno kot samo nosilci, pa da je bixenon komplet nedotaknjen. Proizvajalci, ki dajejo te stvari serijsko na avtomobile, posrkbijo, da zate dela tako kot se zagre. Imaš pa različne velikosti projektorjev... Mercedez (največji), BMW (malo manjši), Renault, Audi (še manjši, če ne najmanjši)... pomeri svojo lečo in poskusi najti informacijo od katere znamke se približno ujema, nato pa ebay search "<znamka avta> bixenon"...
LP
Uroš
LP
Uroš
- CRX_delsol
- Mal več k dim