Renault klub Slo na MotorShowu v Ljubljani 10.09.2006 !!!

Ekskluzivne reportaže, komentarji in slike iz srečanj...
Odgovori
Killah bee
Čebel
Prispevkov: 455
Pridružen: 12 Okt 2004, 15:00
Kraj: Tu Pa Tam

Renault klub Slo na MotorShowu v Ljubljani 10.09.2006 !!!

Odgovor Napisal/-a Killah bee »

Renault klub se bo tako kot vsako leto predstavil tudi na Showu v Ljubljani, lokacija Gospodarsko razstavišče, datum 10.09.2006

Predstavitev bo malo drugačna kot so bile ostale doslej, saj bomo po vsej verjetnosti edini od klubov, ki bodo imeli poseben prostor v samem centru hale A

Krog okoli črke A
Slika
SlikaParcela od 33-42 ter tribuna 31-32


Koncept predstavitve je predstaviti 8-10( hala A)+8(avla hale A) najbolj predelanih in očem zanimivih klubskih avtomobilov( salonska postavitev ). Celotno klubsko dogajanje bo na 200 kvadratnih metrih hale A, seveda pa ne bomo aktivni samo na našem prostoru. Naše vroče hostese :D se bodo sprehajale po celotnem prizorišču dogajanja showa ter z letaki usmerjale obiskovalce na naš prostor. Imeli bomo tudi klubski kotiček, za praktičnimi nagradami in srečelovom. Poskrbljeno pa naj bi bilo tudi nekaj za prigriznit in popit.

Trudimo se, da se predstavimo v najboljši možni luči in upamo, da nam uspe. In pokažemo, da se v klubu marsikaj dogaja.

Forumaši in ljubitelji Renojeve znamke vljudno vabljeni v naš Renault kotiček in se pustite presenetiti.

Za atrakcijo na klubskem prostoru bosta poskrbela tudi 2 dirkalna avtomobila Clio RS in Clio 1,4 prirejen za Rallycross. Za vrhunec bomo pa v sklopu naših nagradnih iger izžrebali ter dvema obiskovalcema omogočili tudi dve ekshibicijski vožnji z voznikom Matejem Grudnikom. Vožnjo bo omogočil Avtoklub Vracing.

Clio RS
Slika

Clio 1,4 Rallycross
Slika

Reno klub bo tudi omogočil na velikem platnu prenos dirke F1 iz Monze. Za gledalce bo poskrbljeno na naši tribuni za okoli 100 obiskovalcev. Tako imamo/imate možnost da si skupaj pogledamo prenos dirke z čimveč različnimi navijači moštev in voznikov. Dogajanje bo pestro.

Medijsko nas bo podprla hiša Pro Plus d.o.o. zana pod blagovnima znamkama POP-TV in Kanal A. Saj bodo naredili prispevek z dsamega dogajanja. Verjetno v živo med oddajo pred startom F1.

O ostalih stvareh bom še obvestil.


LP Killah bee :D
CLIO 172 SPORT
Uporabniški avatar
Pugi
N2O addiction team founder
Prispevkov: 2148
Pridružen: 07 Okt 2004, 13:06
Kraj: Turbolandija
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pugi »

Ful dobr, me veseli da se vsaj kšn klub tokle dobr organizira. Js res upam da se bo scena v SLO v roku 2h let popravla. Zanč sm gledov Cokana na TV, pa se mi zdi, da bo tud on prnesu nekej k temu. Ql.
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
Killah bee
Čebel
Prispevkov: 455
Pridružen: 12 Okt 2004, 15:00
Kraj: Tu Pa Tam

Odgovor Napisal/-a Killah bee »

Ja treba bo dvignt vso klubsko sceno na višji nivo. Probal bomo mi prvi to naredit, ker klubi kar propadajo oz, se zanimanje manjša. Upamo, da nam rata, pa da se bodo tudi drugi klubi vsaj malo zgledovali po tem. In da bi drugo leto bilo bolje :D

Tukaj pa še ena reklamica k sem jo zdilu na POPu, zadnji odstavek. Jutri morm it, da malo popravijo in omenijo, da to prireja Reno klub Slovenije \:D/

http://24ur.com/naslovnica/novice/sport ... php?Acl=s2

Drugače ste pa vabljeni vsi, da si dirko ogledate. Pugi, ti si itaq dobil ?abe karto. Tak da nas prid pogledat :-°
CLIO 172 SPORT
Killah bee
Čebel
Prispevkov: 455
Pridružen: 12 Okt 2004, 15:00
Kraj: Tu Pa Tam

Odgovor Napisal/-a Killah bee »

Reno plac je pripravljen, utrinki iz priprav
Slika
Tribunica
Slika
Platno
Slika

Vabljeni v čim večjem številu tudi na dirko F1 ter oddajo pred njo. Čim bolj barvito navijanje je zaželjeno saj bo prišel tudi POP-TV ;)
CLIO 172 SPORT
Odgovori