Počen blok motorja...
Počen blok motorja...
Mam pocen blok, dvakrat je pocen med vodnim kanalom, se pravi da nima veze z cilindrom, razn tesnilo spigalo je, pa enkrat zelo minimalna razpoka ampak useen, skor do bata.
Kolk se splaca popravljat, ce se sploh.
Meni se zdi da je najbolj nabait drugi blok, oz it na kak odpad pa ga uzet.
Za 10k kolk bom vrjetno odstel za blok na odpadu se se nebo noben zacel matrat z svasanjem.
Mal tezko razlozit, jutr dobim slikce pa jih bom prlepil
lp
Kolk se splaca popravljat, ce se sploh.
Meni se zdi da je najbolj nabait drugi blok, oz it na kak odpad pa ga uzet.
Za 10k kolk bom vrjetno odstel za blok na odpadu se se nebo noben zacel matrat z svasanjem.
Mal tezko razlozit, jutr dobim slikce pa jih bom prlepil
lp
-
- Čebel
- Kraj: Tu Pa Tam
Sory samo res nevem zakaj si odpru temo če si si sam odgovoril na vprašanje?
Dejstvo je da se počenih glav in blokov ne švasa in nasploh je rizično popravljanje razpok,ti imaš še turbota zravn-to pomeni da imaš malenkost večje obremenitve na kompletno notranjost motorja...
Sory če sem te užalil ampak sm se moral stresti...
Dejstvo je da se počenih glav in blokov ne švasa in nasploh je rizično popravljanje razpok,ti imaš še turbota zravn-to pomeni da imaš malenkost večje obremenitve na kompletno notranjost motorja...
Sory če sem te užalil ampak sm se moral stresti...
Hehe, ponavad poči zraven švasa.Eddy napisal/-a:Smem tukaj vprašati kako se ojača blok?
In ponavljam : iz izkušenj na šihtu povem da se ne splača švasati bloka....ne zdrži obremenitev,sam veš da tudi ko ispuh variš da tam najprej spet poči..
To se ne splača švasat, nikoli. Razen v primeru, da imaš blok, ki je edini še tak na svetu in nikjer ne moreš dobiti drugega.
Zdele boš pošvasal blok, sestavil mašino nazaj, dal vse nove dihtunge,... te bo stalo kar nekaj $$$, čez 1 teden ti bo šeenkrat počil, pa spet jovo na novo, spet delo, spet material,... brezveze.
Pejt v IT na šrot pa si kupi cel drug motor. Te dele od tega, ki ga maš doma, pa mej za dele.
Se v italiji je dokaj velik problem dobit motor oz nasploh dele od unota.
Gre se pa za 1.4 motor.
Pasal naj bi nekako baje od tipota 1.4, sam useeno dvomim da bo pol use tako kot treba.
Nevem kaj bo z stevcem za pritisk olja in pa temperaturo.
Za oljni hladilnik je snemljiv nastavek tak da gre premenjat, ostaja se edino cevka od olja za turbino, sem bolj slabo pogledal ko smo sraufali odkod gre.
lp
Gre se pa za 1.4 motor.
Pasal naj bi nekako baje od tipota 1.4, sam useeno dvomim da bo pol use tako kot treba.
Nevem kaj bo z stevcem za pritisk olja in pa temperaturo.
Za oljni hladilnik je snemljiv nastavek tak da gre premenjat, ostaja se edino cevka od olja za turbino, sem bolj slabo pogledal ko smo sraufali odkod gre.
lp
-
- Czechoslovakian tuner
- Kraj: Westside Connection
- Kontakt:
se strinjam se ne splača švasat!_BANDIT_ napisal/-a:Hehe, ponavad poči zraven švasa.Eddy napisal/-a:Smem tukaj vprašati kako se ojača blok?
In ponavljam : iz izkušenj na šihtu povem da se ne splača švasati bloka....ne zdrži obremenitev,sam veš da tudi ko ispuh variš da tam najprej spet poči..
To se ne splača švasat, nikoli. Razen v primeru, da imaš blok, ki je edini še tak na svetu in nikjer ne moreš dobiti drugega.
Zdele boš pošvasal blok, sestavil mašino nazaj, dal vse nove dihtunge,... te bo stalo kar nekaj $$$, čez 1 teden ti bo šeenkrat počil, pa spet jovo na novo, spet delo, spet material,... brezveze.
Pejt v IT na šrot pa si kupi cel drug motor. Te dele od tega, ki ga maš doma, pa mej za dele.
Beri tole
dogodek pri očetovem prijatelju:
No nekaj cajta nazaj je ena gosp opravila popravilo oz švasanje bloka za octavio 1.6 101KM letnik 01,no blok je bil počeni in so pač švasal,no sej je uspel ampak stroška je bilo za cerka 600k,so ji še ponujal nov blok sam počakat bi mogla cerka 2tedna,ampak ženska kokr ženska je hotla vozilo čim prej!!!res da je cena med tvojim in njenim vozilom monsta zelo različna!mislim da se boljš splača kje prek salomonca al pa odpad!
lp venom
Lep pozdrav _VeNoM_
Ne me jebat... ko sem jaz doli bil pa nix, razn kake turbineHUGO_BOSS napisal/-a:jah dol je tok unotov, da se drek z njih dela tko da če rabš ti magar jst prpelem en motor.
Poleg vsega sem še glavo za svoj skret najdu
Blok ze mam, sicer je od tipota 1.4 I.E. sam je isti, ravnokar na honanju oz brusenju
Tnx useen hugo